IT Total in english

Varför IT-Total?

Vi är inte som alla andra. Omtanke är nämligen något vi tar på blodigaste allvar. Genom att verkligen bry oss om varandra har vi bästa möjliga förutsättningar att bry oss om våra kunder, partners och omvärld. IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare inom sin bransch.

Vi har sedan start fokuserat på att knyta de mest kompetenta personerna inom deras område till oss. Vi tror på att vara nytänkande, kundfokuserade och framtidsinriktade och att omge oss av kompetenta kollegor och lära av varandra. Att tillsammans ha modet att prova och viljan att ständigt förbättra.

När vi stöttar varandra presterar vi som allra bäst. Vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar värld och ett säkrare Sverige.

Medarbetare berättar

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Våra värderingar - GEKKO

Vår kultur är något vi är superstolta över och som har kännetecknat oss sen start. Vi lever efter våra kärnvärden både internt mot varandra, men även externt mot våra kunder, leverantörer och partners. För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att dela vår gemensamma syn på våra värderingar.

Börja din karriär som Trainee

Har du som vi en stark passion för hur tekniken ska användas till att lösa problem och utmaningar? Läs mer om rollen som Trainee på IT-Total och ta chansen att utvecklas på ett IT-företag i framkant.

Några förmåner

🥪 Fredagsfrukost med kollegorna

💑 Roligt på jobbet - allt från träning till resor och spelkvällar

🍏 Ett välfyllt lager av frukt, nötter och kaffe

🍰 Fredagsfika tillsammans

🏡 Ett stenkast till både shopping på Mall of  Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader

✔ Goda förtjänstvillkor

🙌 Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på "Work life balance"

👩🏽‍🤝‍🧑🏼 Kollegor i världsklass som bryr sig 💛

🚗 Goda parkeringsmöjligheter

🏌️‍♂️ Generöst friskvårdsbidrag 

Känns detta som något för dig?

Spana in våra lediga tjänster

Anna Henderson

Head of HR