IT Total in english

Varför IT-Total?

IT-Total föddes ur idén att vara det bästa företaget för kunder, partners och medarbetare. Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. Vi gör det genom att leverera Managerade Tjänster, Konsulting och Produkter inom IT-infrastruktur, från Secure Hybrid Cloud till fysiska brandväggar. Tryggt, personligt och cybersäkert.

Föreställ dig en plats där varje tangenttryckning öppnar nya möjligheter, där varje projekt är en chans att växa och där du utvecklas varje dag. På IT-Total är du en del av en familj som strävar efter att göra teknik tillgänglig och meningsfull för alla. Här får din passion för innovation och ditt engagemang för utveckling blomstra.

Sedan start har vi fokuserat på att knyta till oss de mest kompetenta personerna inom deras områden. Vi värdesätter nytänkande, kundfokus och framtidsinriktning, och vi omger oss med skickliga kollegor som vi lär oss av. Tillsammans har vi modet att prova nya saker och en ständig vilja att förbättras.

När vi stöttar varandra presterar vi som bäst. Vi tror på ett engagemang i vår omvärld som bidrar till en hållbar värld och ett tryggare Sverige.

Medarbetare berättar

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Vill du ta del av senaste nytt inom IT karriär och lediga tjänster från IT-Total?

Våra värderingar - GEKKO

Vår kultur är något vi är superstolta över och som har kännetecknat oss sen start. Vi lever efter våra kärnvärden både internt mot varandra, men även externt mot våra kunder, leverantörer och partners. För att trivas och utvecklas hos oss är det viktigt att dela vår gemensamma syn på våra värderingar.

Några förmåner

🥪 En himmelsk fredagsfrukost med kollegorna

🌍 Hybrid arbetsplats

💑 Roligt på jobbet - allt från träning till resor och spelkvällar

🍏 Ett välfyllt lager av frukt, nötter, gudomligt kaffe från en Kunglig Hovleverantör om så önskas.

🍰 Fredagsfika tillsammans

🏡 Ett stenkast till både shopping på Mall of  Scandinavia och natursköna Brunnsviken som är perfekt för löpning och lunchpromenader

✔ Goda och trygga anställningsvillkor.

🙌 Frihet att styra din egen utveckling och ditt eget arbete, vi tror på "Work life balance"

👩🏽‍🤝‍🧑🏼 Kollegor i världsklass som bryr sig 💛

🚗 Goda parkeringsmöjligheter

🏌️‍♂️ Generöst friskvårdsbidrag 

Känns detta som något för dig?

Kajsa Jordansson

Talent Acquisition Manager, IT-Total