IT Total in english

Application & integration

Vi ser till att dina system utvecklas i takt med att era affärsbehov förändras.

Vilka möjligheter och lösningar kan digitaliseringen erbjuda er verksamhet? Digitaliseringen skapar nya möjligheter för medborgare och samhälle. Med teknologi och business know-how inom flera branscher hjälper vi våra kunder att transformera, digitalisera och växa sin affär.

Vi sätter dig som kund främst i allt vi gör, skapar en transformationsresa för ditt unika sammanhang och behov, så att du kan behålla kontrollen över din teknik och data.

Systemutveckling ligger oss varmt om hjärtat och vi utvecklar alltid med systemets hela livscykel i åtanke, hela vägen från planering till förvaltning. Vi kombinerar affärs- och teknologiutveckling. Med fokus på affärsdriven mjukvaru-utveckling utvecklar vi er affär, samtidigt som vi hjälper er att bli snabbare, säkrare och mer hållbara i en digital värld.

Vi hjälper dig i den digitala transformationen med stöd av väl beprövade metoder. Med vårt partnerekosystem tillhandahåller vi fullstacklösningar över processer, infrastruktur och applikationer.

Vi har djup kompetens och lång erfarenhet inom dessa områden:

  • MOLNLÖSNINGAR
  • DEVSECOPS
  • ANVÄNDARCENTRERAD DESIGN
  • ARKITEKTUR
  • KRAVANALYS
  • TEST OCH KVALITETSSÄKRING
  • MOBILA APPLIKATIONER


Vi bryr oss om säkerhet.
Vi hjälper er att bygga upp er miljö ur ett säkerhetsperspektiv genom att ta fram rutiner samt se över era tekniska behov kopplat till verksamhetens processer. Vi håller koll och övervakar er data som är viktig för just er verksamhet.

Jag önskar att ni kontaktar mig:

Mats Grewe

Business Developer

IT-Total vinner ny affär: Utvecklar BI-lösning åt Keolis

Keolis tar nästa stora steg inom kollektivtrafikens digitalisering och BI (business intelligence). I uppdraget, som gått till IT-Total, ingår att utveckla en ny lösning för BI för busstrafiken som ska tillämpas i Stockholm, Göteborg och Uppsala under 2022.

Datadriven verksamhet och analys

Vilka utmaningar står du och din verksamhet inför? Vad säger all din data och använder ni den på rätt sätt? Har ni en gemensam syn kring hur ni tolkar er data? Den största utmaningen för företagen är sällan att få tillgång till rätt data. Utmaningen ligger ofta i hur snabbt användningen av data kan leda till operativa förbättringar. Vi kan stötta och hjälpa er med att omvandla och visualisera komplexa datamängder till värdefulla insikter för bättre beslutsunderlag för just din verksamhet. Allt i syfte att bli effektivare, bättre och miljövänligare.

Affärsutveckling- Väx din affär

Med mångårig erfarenhet har vår personal byggt upp förmågan och expertis att hjälpa er att ta nästa steg i er affärsutveckling. Vi förenar teknik och affärssinne och hjälper er att utveckla er affär. Vi är stolta över hur vi hjälpt flertalet kunder att digitalisera, effektivisera och ta deras affär till nästa steg..

Digitaliseringstjänster- Modernisera, utveckla och väx

Letar ni efter en partner som kan hjälpa er att ta nästa steg? Låt våra experter guide er till hur tekniken kan utveckla er affär. Varje företag kan utvecklas, men många behöver hjälp hur man ska anpassa sig till denna snabba utveckling tekniken nu möjliggör. Låt oss hjälpa dig hur du kan nyttja tekniken till er fördel, oavsett bransch eller behov kan vi hjälpa er! Och vi brinner för att leverera dessa affärsanpassade tekniklösningar!

Produktutveckling och design - Uppnå era mål

Era mål och strategier uppfyllda med hjälp av produkter och tjänster, vi hjälper er med design, utveckling och tillverkning för att ge det värde just er affär behöver!