IT Total in english

Infrastructure

Säker och anpassad IT-infrastruktur oavsett om det är en lokal lösning, hybridlösning, molntjänst eller komplett IT-drift.

 

Med hjälp av väl beprövade metoder hjälper vi dig framåt i din digitaliseringsresa. Vi på IT-Total arbetar aktivt för att hitta bästa tänkbara lösning för just er. Vi erbjuder skräddarsydda, skalbara lösningar men också klara paketerade tjänster. Vi tar hand om hela er IT-infrastruktur allt utifrån ert behov, så att ni kan fokusera på det som är viktigast för er och era kunder.

Vi bryr oss om säkerhet.
Vi hjälper er att bygga upp er IT-infrastruktur ur ett säkerhetsperspektiv genom att ta fram rutiner samt se över era tekniska behov kopplat till verksamhetens processer. Vi håller koll och övervakar er data som är viktigt för just er verksamhet.

Vi efterlever kraven mot den nya säkerhetsskyddslagsstiftningen. Det innebär att alla på IT-Total är säkerhetsprövade.
Vi sitter dessutom i säkra lokaler som är indelade i säkerhetszoner. Vi använder oss även av de säkraste och högst miljöklassade datacentren i Sverige och vi erbjuder en svensk leverans.  

IT-Total är NIS-leverantörer och certifierade enligt ISO/IEC 27001:2013  (ledningssystem för informationssäkerhet)

Vår mission är att bidra till ett IT-tryggare Sverige genom att hjälpa svenska företag på vägen till framtidens trygga IT-lösningar. 


Utöver detta så har vi självklart också:

  • väl utvalda datacenters med höga krav på miljö och säkerhet
  • några av de säkraste i Sverige certifieringar
  • geografisk redundant, högpresterande och - skalbar infrastrukturplattform
  • automatisk failover mellan siterna
  • 24/7 beredskap
  • data lagrad i Sverige.


och vi ställer lika höga krav på partners och leverantörer som vi gör på oss själva!

Jag önskar att ni kontaktar mig:

Magnus Anhede

Head of Managed Services

Trygghet och teknologi: IT-Total stärker Ersta diakonis vårdverksamhet

Tryggheten är avgörande för patienter och andra vårdtagare. Då kan ett fallerande WiFi innebära stor fara. Tack vare sitt partnerskap med IT-Total har Ersta diakoni säkrat en robust IT-infrastruktur som stödjer deras vårdtjänster.– Vårt nära samarbete med IT-Total var av största vikt när vi byggde Ersta nya sjukhus på Södermalm, säger Christian Malmberg, IT-chef på Ersta diakoni.

Cloud Services

Balansera er hybrida IT-Miljö på ett optimalt sätt så att du har rätt effektivitet till rätt kostnad.

Network

Nätverket är ryggraden och den centrala delen för att verksamhetens IT-miljö ska var säker och tillgänglig. Ett nätverk fungerar bäst när det inte märks. Möt dagens stora krav på säkerhet, tillgänglighet och prestanda.

Server & Storage

Öka tillväxten hos ert företag på ett säkert sätt genom långsiktiga och flexibla IT-lösningar som enkelt kan anpassas efter marknadens behov och krav. Förvara er data tryggt och säkert så att den alltid finns tillgänglig för er.

Säker hantering av personuppgifter och pålitlig support: Pappers och IT-Total skapar framgångsrik allians

I en bransch där korrekt hantering av personuppgifter är ytterst viktig har den fackliga organisationen Pappers i närmare ett decennium förlitat sig på IT-Totals tjänster.– Känslan är att ingenting är omöjligt för IT-Total. De har en fantastisk förmåga och försöker alltid lösa våra problem, samtidigt som de är ärliga i sin kommunikation, säger P-A Pettersson på Pappers.

Backup & DR

IT-Total hjälper er att ha hög tillgänglighet på all data och ser till att ni snabbt är tillbaka igen ifall något oväntat inträffar.  

Våra Datacenter

Våra datacenter är några av landets modernaste och säkraste med geografiskt olika placering för maximal säkerhet.

Servicedesk

Vi bryr oss jättemycket om ett engagerat, lösningsorienterat och personligt bemötande. Vi erbjuder Svensk Servicedesk som en fullständig lösning för alla typer av supportavlastning från enskilt 1st line till fullständigt ansvar för er IT miljö.

Vendor & Partners

Affärsområdets teknologistack består av noga utvalda leverantörer och samarbetspartners. Vi erbjuder marknadsledande IT-lösningar. Här finner du några av de leverantörer vi samarbetar med samt innehar en djupare kompetens inom deras IT-lösningar.

Insikter, nyheter och inspiration kring IT-säkerhet

Cybertips för en tryggare sommar

Det är semestertider i Sverige och oavsett om du reser utomlands eller kanske jobbar från sommarstugan ökar risken för säkerhetsmisstag. Nedan följer…

Utforska Copilot för Microsoft 365: Framtidens arbetsplatsassistent

I takt med att den digitala arbetsplatsen fortsätter att utvecklas, söker företag och individer ständigt efter verktyg som kan göra deras arbete mer…

Hur man moderniserar slutanvändarnas datorupplevelse med hjälp av containerisering av applikationer

Att modernisera slutanvändarnas skrivbordsupplevelse genom applikationscontainerisering innebär flera viktiga steg och överväganden. Containerization är…