IT Total in english

Server & Storage as a Service

Förvara er data tryggt och säkert så att den alltid finns tillgänglig för er.

 

IT-Totals Server & Storage affärsmodell handlar om att öka tillväxten hos företag på ett säkert sätt genom långsiktiga och flexibla IT-lösningar som enkelt kan anpassas efter marknadens behov och krav.

Säkerhet och närproducerat
Tjänsten bygger på en högkapacitets miljö med redundans. Plattformen möjliggör ett automatiserat flöde från beställning och provisionering till leverans av er beställda tjänst.

Skala upp och ner - betala för vad ni förbrukar
Ni kan snabbt skala upp och ner prestanda obegränsat jämfört med en dedikerad hårdvaruplattform.

Tack vare den otroliga flexibiliteten och skalbarheten så slipper ni investeringar i dyr hårdvara. Ni undviker dessutom att betala för överkapacitet i resurser (CPU, minne, diskutrymme) som ni kanske aldrig behöver.

 

 

Server & Storage

 

Virtuella serverresurser
VPS är vår tjänst för virtuella privat server, en server som uppför sig som en vanlig fysisk server, men har den stora fördelen av att inte vara bunden till fysiska begränsningar. Det gör att ni kan skräddarsy er server efter era specifika behov med de resurser ni behöver exempelvis processorkärnor RAM-minne, hårddiskutrymme, IP-nummer, backup eller lastbalansering, och bara betala för den kapacitet ni använder.

Fysiska serverresurser
En fysisk serverresurs kan vara ett alternativ för de som vill ha sin server lokalt i huset men vill ha Cloud serverns all fördelar med bland annat skalbarhet och betala för vad ni använder. Med en egen dedikerad serverresurs placerad hos er eller i IT-Totals datacenter erbjuder vi samma upplägg som med en Cloud Server. Alla fysiska serverresurser är baserade på senaste teknologin. 

Storage
Plattformen möjliggör ett kapacitetsbaserat flöde. Tjänsten och all datalagring sker i våra moderna och säkerhetsklassade datacenter i Sverige. Den övervakas av IT-Totals driftcenter dygnet runt, året om. Med vår tjänst får ni en ökad skalbarhet där ni kan välja att få en dedikerad lagringslösning på plats hos eller på en delad miljö hos IT-Totals datacenter, oavsett vilken ger det er möjlighet att anpassa era IT-kostnader efter faktisk lagringsanvändning. Ni får även möjlighet att dela data mellan flera servrar och datacenter, oberoende av plattform. Dessutom tilldelar den automatiskt rätt prestandaanpassad lagringsyta baserat på de krav som era applikationer ställer.


Passar dig som önskar: 

  • Svensk backup och lagring i miljöeffektivt redundant datacenter
  • Att betala endast för er server om den är igång
  • Svensktalande och säkerhetsprövad Servicedesk
  • Att skräddarsy efter egna behov
  • Omedelbar flexibilitet
  • Automatiskt skalbarhet
  • Oöverträffad prestanda, säkerhet, tillgänglighet, flexibilitet och support
  • Automatisk failover vid hårdvarufel

Christer Alm

tf Head of Sales & Solutions