Tillsammans gör vi skillnad

Vi känner en stark samhörighet och ser många likheter mellan vår verksamhet och våra samarbetspartners som främjar en sund och aktiv livsstil. Precis som dem siktar vi alltid på att vinna och nå framgång genom att bygga Sveriges bästa lag med starka och duktiga individer.

För vår del handlar sponsring mycket om värderingar. Därför rör vår sponsring inte enbart elitlagen. Utan vi ser det som viktigt att också stödja den fantastiska ungdomsverksamheten. Tillsammans med våra samarbetspartners AIK fotboll, AIK hockey, AIK United  och flertalet ungdomslag gör vi skillnad.

AIK fotboll
Vi är sedan 2014  sponsor till AIK fotboll. Vi är stolta över att förknippas med AIK Fotbolls herr-, dam- och ungdomslag. AIK är ett starkt varumärke som både berör och engagerar. Extra kul är det då AIK även valt oss som sin IT-leverantör samt att de är ett lag från Solna. Då vi har varit baserade i Solna sedan start.

AIK United
Vi är sedan 2018 sponsor till AIK United, AIKs lag för personer med funktionsvariationer. För oss på IT-Total var det en självklarhet när vi fick höra om AIK United att stödja även dem. Här kan vi verkligen göra skillnad. Målet med AIK United är att erbjuda tränings- och matchverksamhet för alla fotbollsintresserade pojkar och flickor med funktionshinder, oavsett ålder. Träning bedrivs en gång i veckan med betoning på spelarnas egna villkor. Syftet med AIK Uniteds verksamhet är att ta till vara på och utveckla det stora fotbollsintresset AIK Uniteds verksamma har. Många av spelarna har till exempel inte själva råd att köpa fotbollsskor eller åka med på cuper utanför Solna.

AIK hockey
Vi är sedan 2018 sponsor till AIK Hockey. För vår del handlar sponsring mycket om värderingar. Vår sponsring rör därför inte bara elitlaget och den satsning de gör mot SHL. Utan vi ser det som viktigt att också stödja den fantastiska ungdomsverksamhet som AIK Hockey bedriver här i Solna och att vara en viktig del i AIK Hockeys samarbete med Barncancerfonden.

Ungdomsidrott
På IT-Total tror vi att det är viktigt att inspirera barn och ungdomar till en sund livsstil där idrott är en viktig del i ens uppväxt. Det gör vi delvis genom vår idrottssponsring som främst inriktar sig på barn och ungdomar. IT-Total sponsrar idag en rad lokal ungdomslag inom olika idrotter. Lite motion, stillasittande, många timmar framför skärmar. Det är en bild av många barn och ungdomars liv visar en mängd studier. Att få med barn i föreningsaktiviteter är ett bra sätt att öka den fysiska aktiviteten.