IT Total in english

Varför ska du jobba på IT-Total?

IT-Totals engagemang för medarbetarnas nöjdhet 

Tänk dig en plats där varje tangenttryckning öppnar en ny värld av möjligheter, där varje projekt är en chans att växa och där du utvecklas varje dag. På IT-Total är du inte bara en del av teamet, du är en del av en familj som tillsammans strävar efter att göra teknik tillgänglig och meningsfull för alla. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där din passion för innovation och ditt engagemang för utveckling får blomstra. 

 

"IT-Total är mer än ett företag. Det är en plats där våra anställda kan utvecklas, trivas och bidra till ett gemensamt mål."
Anna Henderson, Head of HR, IT-Total

Gekko Index – Måttet på medarbetarnas engagemang 

När Anna Henderson, HR-chef på IT-Total, beskriver arbetsplatsen, lyser hennes entusiasm igenom varje ord. “IT-Total är mer än ett företag,” förklarar hon. “Det är en plats där våra anställda kan utvecklas, trivas och bidra till ett gemensamt mål.” Hon betonar vikten av att skapa en miljö där medarbetare inte bara känner sig värderade utan också är engagerade och nöjda. Detta återspeglas i företagets Gekko Index, ett mått på medarbetarnas nöjdhet och engagemang, som stigit från 3,95 till 4,17 av 5 sedan hösten 2021.

 

GECKO med ord-1

 

En kultur av uppskattning och framsteg 

Anna värderar företagets process för utvecklingssamtal högt, där mål och prestationer diskuteras öppet, och feedback och uppskattning är en naturlig del av kulturen. “Vi erbjuder många möjligheter att växa inom företaget,” säger hon, “och vi stöttar våra medarbetare om de vill byta till en annan roll eller ett annat område.”


Att IT-Total har ett eNPS (Employee Net Promoter Score) på 46 är ytterligare ett bevis på att våra medarbetare trivs och vill rekommendera oss som arbetsgivare till vänner och bekanta. Bench inom tech-industrin internationellt ligger på 24 och enligt Heartpace räknas allt som ligger i närheten av 50 som excellent.

 

IT-Total_Tough Viking_Gemenskap 1

 

Teamkänslan på IT-Total är något som Anna är stolt över. Hon beskriver hur vi arbetar tillsammans med våra spännande kunder, kunder som levererar samhällskritiska tjänster och har höga krav på säkerhet. När vi har ett bra driv i våra affärer skapar vi spännande och utvecklande uppdrag för våra medarbetare. Varje medarbetare bidrar till en positiv atmosfär där vi ger varandra uppskattning och feedback, både i projekten men även i det dagliga arbetet. För att stärka gemenskapen och kulturen ytterligare så anordnar IT-Total regelbundet aktiviteter och event. Teamkänslan visar sig också i senaste medarbetarundersökningen där vi når 4,6 av 5 på frågan “Jag trivs med mina kollegor” och 4,4 på “Jag är stolt över att arbeta på IT-Total".

För de som är intresserade av att bli en del av IT-Total, är Annas budskap klart: “Besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar talangfulla individer som vill vara med och forma framtiden tillsammans med oss.”

 

Är du intresserad av hur det är att arbeta på IT-Total?

På vår karriärsida hittar du intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster! Du kan även kontakta vår rekryterare Kajsa som gärna berättar mer!

Hur är det att arbeta på IT-Total?

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.