IT Total in english

SOC Engineer

IT-Total söker nu en analytiker till vårt cyber defense center (CDC) som vill vara med utveckla och stärka våra hanterade säkerhetstjänster.

Cloud Operation Specialist

I rollen som Cloud Operations Specialist kommer du vara teamets expert på Azure och hjälpa oss att nyttja plattformen maximalt i våra tjänster. Du kommer få jobba med design, prestandaoptimering, felrapportering samt implementationer och säkerställa att vi alltid levererar en tjänst med hög tillgänglighet.

Network Security Specialist

Du kommer vara en del av nätverks-teamet som består av specialister på nätverkslösningar, där det finns mycket i utbyte på en avancerad nivå. I din roll kommer du ha möjlighet att påverka våra kunder, våra projekt och du kommer uppmanas att förverkliga och driva möjligheter.

Network Technician

Som Network Technician kommer du att arbeta i en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för.

Hittar du ingen ledig tjänst som matchar just dig?

Skicka in en spontanansökan till oss! Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.

Praktik Tech-Rekrytering

Är du studerande inom HR och rekrytering och söker en praktikplats där du får utvecklas inom tech och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, stimulans och utvecklingsmöjligheter? Då är vi praktikplatsen för dig!

Medarbetare berättar

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Anna Henderson

Head of HR