IT Total in english

Senior Security Engineer

Vi söker dig som är engagerad, gillar att ligga steget före angriparna och vill arbeta i frontlinjen med hot-analys för att säkra våra kunders data och IT-system. Du är lösningsorienterad, har en god analytisk förmåga och tar initiativ till förbättring.

Specialist på Microsoft 365

Som specialistkonsult inom vårt tjänsteområde Digital Workspace fokuserar du på effektivisering och automatisering av IT-lösningar för våra kunder. Du arbetar strategiskt med förstudier, analys, design och implementationer anpassat efter kundens behov och utmaningar.

Business Controller

Som Business Controller hos oss kommer du att arbeta med engagerade kollegor som brinner för sitt arbete och för sitt team i en verksamhet som har en tillväxresa framför sig. Du kommer bidra med stor nytta där dina huvudsakliga ansvarsområden är inom analys, uppföljning och utveckling av bolagets ekonomiska utveckling löpande och i samband med bolagets bokslutsrutiner på månads-, kvartals- och årsbasis.

LIA-praktik Servicedesk

Under trainee-perioden får du lära känna IT-Totals verksamhet och får en gedigen introduktion inom vår avdelning Customer Service. Hos oss kommer du att få en unik inblick i hur en roll som Supporttekniker fungerar i verkligheten, och du får möjlighet att arbeta med tjänster och produkter i teknikens framkant.

Cloud Operation Specialist

I rollen som Cloud Operations Specialist kommer du vara teamets expert på Azure och hjälpa oss att nyttja plattformen maximalt i våra tjänster. Du kommer få jobba med design, prestandaoptimering, felrapportering samt implementationer och säkerställa att vi alltid levererar en tjänst med hög tillgänglighet.

Network Security Specialist

Du kommer vara en del av nätverks-teamet som består av specialister på nätverkslösningar, där det finns mycket i utbyte på en avancerad nivå. I din roll kommer du ha möjlighet att påverka våra kunder, våra projekt och du kommer uppmanas att förverkliga och driva möjligheter.

Network Technician

Som Network Technician kommer du att arbeta i en varierande och utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar. Vi vill arbeta i teknikens framkant och ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll och inom det område just du brinner för.

Hittar du ingen ledig tjänst som matchar just dig?

Skicka in en spontanansökan till oss! Vi letar alltid efter fler personer som delar våra värderingar och vår vision att vara det säkra IT-företaget som bryr sig.

Cloud Architect

Vi på IT-Total är ett vinnande IT-bolag som växer så det knakar. Tillsammans arbetar vi med att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. I våra olika uppdrag använder vi de modernaste teknikerna och har de roligaste projekten. Nu söker vi fler proffs som älskar att arbeta med den senaste tekniken.

Cloud Solution Architect

Vi på IT-Total är ett vinnande IT-bolag som växer så det knakar. Tillsammans arbetar vi med att leverera de bästa lösningarna för våra kunder. I våra olika uppdrag använder vi de modernaste teknikerna och har de roligaste projekten. Nu söker vi fler proffs som älskar att arbeta med den senaste tekniken.

Praktik Tech-Rekrytering

Är du studerande inom HR och rekrytering och söker en praktikplats där du får utvecklas inom tech och rekrytering? Vill du bli en del av en arbetsplats som genomsyras av glädje, stimulans och utvecklingsmöjligheter? Då är vi praktikplatsen för dig!

Medarbetare berättar

Ta del av hur några av våra kollegor från olika delar av vår verksamheten tycker att det är att jobba på IT-Total.

Sanna Åhström

Talent Acquisition Manager