IT Total in english

Möt: Mikael Kjettselberg

Mikael Kjettselberg 
Roll: Head of Operations (Windows/Linux) 

 

Vad har du för roll på IT-Total? 
Jag är operativt ansvarig för Windows- och Linuxteamen som tillhör vårt affärsområde Managed Services. I min roll leder jag teamen som består av skickliga Windows- och Linuxtekniker. Jag driver förändringar inom affärsområdet, säkerställer korrekt planering och genomförande av projekt och underhållsaktiviteter och ser till att teamen har rätt förutsättningar och kunskapen att utföra sitt arbete på bästa sätt. 


Mitt mål är att jag ska vara kittet mellan kundernas verksamhet, kundteamen, den tekniska verksamheten och projektverksamheten. Min roll som Head of Operations känns spännande, inspirerande och utmanande. Målet är att bidra till tillväxtmålen med en bibehållen kundnöjdhet och lönsamhet. Kollegorna är IT-Totals största framgångsfaktor för att vi ska lyckas.


Vad har du arbetat med innan du började på IT-Total? 
Jag kommer närmast från Tietoevry där min senaste roll var Head of Application & Database operation för den svenska leveransen. Det arbetet innebar många kontakter med olika grupper och leveransenheter såsom kunder, kundansvarig, leverantörer. Utöver det har jag även varit med i affärsprocessen på nykund/merförsäljning.  

Vad är det som gör att du trivs bäst med ditt jobb?  
Tveklöst kollegorna och kunderna samt att beslutsvägarna på IT-Total är korta.

 

IT-Total_personal_Mikael-Kjettselberg 3

 

Vad möter du för utmaningar med ditt jobb?                      
Under det gånga året har vi haft spännande utmaningar till exempel hade vi många parallella kundinföranden under 2022, vilket gav oss möjligheter att trimma organisationen genom att bemanna upp projekten mer effektivt.  Då jag började på IT-Total upplevde jag att vi var mer uppdelade - som en konsekvens av två bolag som slagits samman. Idag är vi mer sammansvetsade och har ett fantastiskt team!  

Hur tycker du kompetensutvecklingen fungerar på IT-Total? 
Kulturen på IT-Total är en "delakultur". Vi delar gärna med oss av de kunskaper vi besitter för att lyfta varandra kunskapsmässigt, både inom teknik- och affärsområdet.  

Beskriv något du är stolt över med IT-Total? 
Värdegrunden – GEKKO som står för Gemenskap, Engagemang, Kompetens, Kundfokus, Omtanke.  
IT-Total är stolta över sin kultur och lever efter sina kärnvärden både internt mot varandra och externt mot kunder, leverantörer och partners. Tillsammans delar vi vår gemensamma syn på värderingar och för att värdegrunden ska hållas levande och lätt att komma ihåg använder vi oss av vår GEKKO. Det är spot-on utifrån mina preferenser.    

Varför ska man börja jobba på IT-Total?  
Söker man en arbetsgivare där det finns ett stort engagemang med kunden i fokus ska man definitivt söka sig till IT-Total. Det som lockade mig var att IT-Total är på en tillväxtresa med höga ambitioner, samt att IT-Total har medarbetarna i fokus och rätt värdegrund som matchar mina värderingar. 

Vad tycker du om att göra när du inte arbetar? 
Jag står gärna i köket och lagar en god middag tillsammans med familj och vänner. Uppskattar även en promenad i skogen, plocka en svamp eller två och om andan faller in blir det också en tur på MTB-cykeln.  

 

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på IT-Total? På vår karriärsida hittar du fler intervjuer med våra medarbetare samt våra lediga tjänster! 

IT-Totals engagemang för medarbetarnas nöjdhet

Tänk dig en plats där varje tangenttryckning öppnar en ny värld av möjligheter, där varje projekt är en chans att växa och där du utvecklas varje dag. På IT-Total är du inte bara en del av teamet, du är en del av en familj som tillsammans strävar efter att göra teknik tillgänglig och meningsfull för alla. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där din passion för innovation och ditt engagemang för utveckling får blomstra.